En optimal indretning i et sommerhus giver mulighed for en skøn og afslappende ferie.

Hvis det hele fungerer med skabe, opbevaring m.v. og at der samtidig er nogle behagelige rum at være i, så er alle glade, og får det maximale ud af ferien.

Lejer du dit sommerhus ud?

Lejer du dit sommerhus ud, så har det også betydning, hvordan dit hus fremstår i kataloget og på nettet. Måske mere end du tror.

Stemningen, der ses på billederne, kan nemlig være afgørende for, om en lejer får lyst til at bo i netop DIT sommerhus . Oser det fx af en hyggelig stemning, er der flotte billeder, hylder med bøger og spil samt grønne planter, kan det være dét der gør, at dit hus bliver valgt fremfor naboens.

Bruger du udelukkende dit sommerhus privat?

Så fortjener du også, at blive budt hjertelig velkommen, når du lander der i en weekend eller ferie. Du er jo kommet der for at slappe af og hygge dig, ikke?

I det private sommerhus har du mulighed for at gøre det lidt mere personligt, end du ellers vil gøre, fordi der ikke kommer andre end dig, og måske nærmeste familie, i huset. 

Skal dit sommerhus opdateres?

Husk, at jeg altid arbejder ud fra dit budget, og det behøver ikke være omkostningskrævende at opnå den rette stemning.

Det handler i dén grad om bevidstheden om, hvordan omgivelserne påvirker stemningen i et rum. 

Har du lyst til at få dit sommerhus opdateret, kigget på de små detaljer, der kan gøre forskellen, så giv mig et kald på 60 68 55 75 – eller skriv i formularen herunder, så ringer jeg dig op.

Det vil være en fornøjelse at hjælpe dig med at få et sommerhus med den rette stemning, der tiltrækker lejere og dermed giver dig et hus, der lejer bedre ud. Eller – hvis du ikke lejer ud – et hus, du elsker at være i.

 

Kh Anita
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Et billede af din indretningsdesigner

Du kan også finde inspiration i mit blogindlæg: Sommerhus med sjæl og stemning: