Før spaden sættes i jorden til det nye hus, ligger der en hel masse forarbejde. Det ved jeg, og jeg ved også, at det nok ikke er det, du synes er allersjovest. Det er nemlig alt det, der ikke rigtig kan tage og føles på.

Står du overfor at skulle bygge nyt eller bygge om, kan det være en rigtig god idé at få nye øjne på din plantegning – før der endeligt besluttes, at det er sådan det skal være.

Det kan jeg hjælpe med – og du vil opdage, at det er guld værd (selvom det ikke engang koster derhenad)

LIGHT modellen

Dette Plantegningstjek LIGHT er til dig, der gerne vil have noget feedback på din plantegning – sådan overordnet set. Om der er noget der er uhensigtsmæssigt eller noget der med fordel kan ændres, så brugen af rummene bliver bedre, set i forhold til indretningen.

LIGHT er ikke så personlig, da vi ikke taler sammen, men den kan give dig en rigtig fin indikation af, om der er noget, der er værd at være opmærksom på, og måske få arkitekten til at rette, inden byggeriet sættes i gang.

Du får altid begrundelser for ændringerne, så du kan forstå og forholde dig til det.

Plantegningstjek LIGHT koster 1.499,- inkl. moms

Du kan altid opgradere

Hvis du, når du har fået mit udkast, gerne vil drøfte det med mig personligt, på Skype eller i telefonen, så kan du altid opgradere og betale differencen op til det store plantegningstjek.

Læs mere om det store Plantegningstjek

Hvornår skal jeg betale, Anita?

Når jeg har modtaget dine oplysninger, sender jeg en faktura.
Du kan forvente at modtage tilbagemelding på din plantegning senest 5 hverdage efter, betalingen er modtaget

Udfyld formularen herunder, hvis jeg skal kigge på din plantegning

Hvis du ikke har et link til din plantegning kan du sende den til mig vedhæftet i en mail