Med min Online-hjælp kan du nu få et salgsklart hjem fra dag 1.

Købere har det med at blive forstyrrede når de kigger på nyt hjem. Det kan være små ting der gør det, og desværre kan det være afgørende for, om de køber eller ej.

Jeg ser på dit hjem med købers øjne og giver dig min uforbeholdne vurdering af, hvad du kan gøre i netop dit hjem.

Online hjælp til hussalg fungerer således:

Herefter er der kun det praktiske tilbage for dig. At flytte rundt, fjerne ting, sætte ting ind, justere billeder, planter m.v. – alt det kan du nemlig sagtens, når du har fået mine anvisninger.

Uanset hvor du er i “proces salg af dit hjem” kan det være givtigt at få Online-hjælp fra mig. Hvis du allerede har fået taget billeder til salgsopstillingen, er det nemt for dig at sende mig et link til den. Har du besøget af fotografen tilgode, har du chancen for at få alle forandringerne med på billederne.

Hvad gør du, hvis du ønsker hjælp?

I formularen herunder kan du skrive, kort om, hvad din situation er pt. Det kan f.eks. være noget i stil med:

Eller noget helt, helt andet.

Da jeg altid foreslår løsninger der kan føres ud i livet, vil jeg også gerne vide lidt om, din situation. Så det må du også gerne skrive lidt om. Det kunne f.eks. være:

Al den viden tager jeg med, når jeg udtænker en løsning til dig. Så løsningen bliver til at udføre i forhold til budget, energi og fingerfærdigheder.

Og HUSK: Jeg arbejder meget gerne med alt det, du har i forvejen.
Jeg ved nemlig godt, at du hellere vil bruge penge på dit nye hjem.

Vil du have professionelle øjne til at se på dit hjem – og komme med idéer til hvordan du gør det mere salgsklart, så tøv ikke med at kontakte mig.

Du booker Online hjælp til hussalg lige her under

    Når du har indsendt formularen sender jeg dig informationer om, hvad jeg helt præcist skal bruge fra dig, så vi kan komme igang med at få dit hjem solgt.

    Jeg glæder mig til at hjælpe dig

    Anita

    Prisen for Online-hjælp er 1.499,- inkl. moms