Så fik jeg også prøvet det!

I tirsdags blev min hjemmeside hacket. Jeg kunne ikke komme ind på den. Heller ikke bagved. Der var

ADGANG FORBUDT

Ikke morsomt. Forstår ikke helt hvad det skal gøre godt for, at ødelægge andres ting.

Mine få tillærte tekniske evner rækker ikke til at gå SÅ meget bagom en hjemmeside. Arbejde med databaser, koder, flytning og optrevling af diverse spor. Der må jeg kapitulere.

Og jeg gjorde det straks.
Meget bevidst om, at her måtte der andre til.

Det var 1. step!

Gode råd var dyre, for den hjemmeside er bare blevet min vej til at blive fundet i verden. For nogle måneder siden sagde min søn til mig: “Mor, hvis du ikke findes på Google, så findes du slet ikke”.

Og sådan fik jeg det som dagene gik.

Usynlig. Kunne se jeg var røget udenfor søgerobotternes åsyn. Måske jeg slet ikke fandtes? En underlig fornemmelse.

En igangværende kunde ringede til mig og spurgte hvad der var blevet af min nye flotte hjemmeside, hvor han lige ville have fundet mit tlf. nr.? Kunne kun svare at den var væk og at jeg håbede det bedste. Godt han fandt mig alligevel.

Torsdag fik jeg fat på eksperten der lige kunne fikse det. Efter at have gået i et underligt vaccum, følt mig “nøgen” uden den hjemmeside og ude af stand til at skrive noget online på min blog, skete det. Jeg var lige kommet ind ad døren og skulle lige tjekke hvor langt han var nået.

JEG VAR ONLINE IGEN!!!

Hvad der lige præcis skete, ved jeg ikke, men tårerne stod mig op i øjnene. Jeg blev fyldt af en blanding af glæde og taknemmelighed, og det var som om der faldt en sten fra mit hjerte. Blev helt rørstrømsk. Min mand kom helt til at grine. Og ja, jeg ved godt at det BARE er en hjemmeside. Følte mig pludselig helt på bølgelængde med dem fra Den Store Kagedyst som stod og græd over en kage.

Vi bliver ramt på vores stolthed.
Inderste passion.
Det vi lever og ånder for.

Så er det STORT, når man kommer online efter blot to dage. To laaaaaange dage, vel at mærke.

Nå…nu er alt godt.

Jeg kan findes og jeg er glad.

Min redningsmand hedder Michael. Michael Meisner.

Hvad den mand ikke ved, tror jeg næsten ikke er værd at vide om hjemmesider. Han er fantastisk. Jeg siger det også til ham. Når man fortjener det, skal man have ros. Og han fortjener det i den grad.

Hvis du skal reddes – eller blot hjælpes lidt på vej – så send Michael en mail. Og hils gerne fra mig.

Du kan læse mere om ham på www. michaelmeisner.dk

Må du have den dejligste sommerdag

 

Signatur_Anita_IDESIGN

 

 

 

 

P.s. Vil du have besked når jeg skriver nyt på bloggen, så kan du skrive dig op her