Var det noget for dig at tage kurser i indretning? Blive god til at “se”, hvordan du skaber harmoni og personlighed i din indretning?

Få viden om, hvordan dine omgivelser påvirker dig og hvordan du med fordel kan få dem til at arbejde for – og ikke imod – dig?

Så kan et kursus hos mig være den øjenåbner du har søgt.

Du får tips og idéer til at skabe forandringer, der gør dit hjem personligt og nærværende – uden de store investeringer. Der veksles mellem teori og praktiske øvelser, for at fremme forståelsen af værktøjerne

For mig er det fantastisk at kunne få lov at videregive viden, som jeg ved har stor betydning for dig i din hverdag. 

Du vil kunne bruge kurset i mange år, hver gang du skal indrette et nyt rum, vil du kunne tage “Anita-brillerne” på, og se på dine omgivelser på en ny måde. En måde som gør, at dine omgivelser arbejder med dig – i stedet for imod.

Er dine omgivelser i harmoni og balance med dig, er det lettere for dig at have overskud i din hverdag.

Du kan søge inspiration i mine indretningsbøger eller mine kurser. Der kommer hele tiden flere til, så hold øje.

Hvis du tilmelder dig mit inspirationsbrev, får du det at vide her, når der sker noget.

Har du lyst at høre mere eller få mig til at skræddersy et kursus præcis til dit/jeres behov, er du velkommen til at kontakte mig.

IDESIGN stregtegning