Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Indretning erhverv

At tænke en optimal indretning ind på arbejdspladsen er givende for alle parter. Derfor arbejder jeg selvfølgelig også med erhvervsindretning.

Da arbejdspladser ikke er helt så personlige som et hjem, er det lidt anderledes. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke skaber personlighed i virksomheden, for det gør jeg. Der er bare flere forskellige aspekter i en virksomhed end i det private.

Vi tilbringer alle meget tid på arbejdspladsen og derfor er det essentielt at vi trives der.

Medarbejdere der trives:

  • yder mere, hvilket tydeligt ses på bundlinien.
  • er et aktiv for virksomheden, da disse spreder god atmosfære
  • er sjældent syge, da de føler et vist ansvar for virksomheden
  • bliver mere fleksible overfor virksomheden

Er du arbejdsgiver og ønsker at gøre noget godt for din virksomhed, så book et GRATIS møde hvor vi afstemmer forventninger og ser om kemien passer.

 

Læs mere på IDESIGNerhverv.dk

og hør hvordan netop din virksomhed kan optimeres så alle får en lettere hverdag – med større overskud.

 

“Et mødelokale vi kan være stolte af!”
Vi havde et mødelokale, der ikke fungerede, da det blev i for høj grad brugt til opbevaring. Vi ønskede os et mødelokale, vi kunne være stolte af og som ville støtte os i idéudvikling og workshops med kunderne. Anita gjorde meget ud af at sætte sig ind i vores behov og forretningskoncept. Det endte ud i en udførlig rapport samt forslag til eksekvering. Vi er meget glade for resultatet.

Mette Stormes, Grafisk Designer
Vejle

 

“Anita er ikke som de andre…”
FysioDanmark Vejle skulle have nyt udtryk, i forbindelse med sammensmeltning med andre klinikker i FysioDanmark. Samtidig havde vi en tanke om at lave vores virksomhed mere proffessionel og samtid funktionel for brugere (ansatte som kunder).

Igennem vores dialog med Anita, hendes analyser og grundige manual som hun udfærdigede til os, har det været let at ændre lokalernes udseende. Hun fanger mange “bløde” værdier og får dem konverteret til brugbare instrukser til os der skal udarbejde udtryk.

Hendes hjælp med at finde de rigtige ting (lamper, skærme etc) gjorde at vi ikke skulle finde ting selv men bare bestille. Vi fik enormt meget hjælp i den udarb ejdede manual og kunne i vores eget tempo ændre på virksomhedens design og selvom vi indimellem ikke selv kan se hvad en ide kan bidrage så virker det bare når vi maler, hænger lamper op osv…

Vi kan varmt anbefale Anita til andre der vil have hjælp til ændringer i design og ligende. Hun er ikke som andre, vi oplever det virkelig betyder meget for Anita at de forslag hun kommer med, virker for os og ikke bare er en smart ide.

Tak for hjælpen Anita, det bliver ikke sidste gang

 

Kristoffer Davey Dalsgaard
Fysioterapeut DipMPT, Ejer FysioDanmark Vejle
fysiodanmarkvejle.dk

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

“Forslag som forandrer ens tankeproces – på den gode måde”

Med Anita som sparingspartner inden for indretning har jeg følt mig i sikre hænder. Hun lytter, også til det næsten usagte, og kommer med forslag som forandrer hele ens tankeproces, vel og mærke på den gode måde.
 
Til indretning i vores kontor nævnte jeg: arkivet er som det er, det kan ikke stå anderledes, men der forregnede jeg mig ! Rummet er nu et ”rummeligt” rum med plads i stedet for et rodet rum. Vores kontor er også blevet et rart sted at være, efter Anita har været her med målebånd og gode ideer, selv en ekstra arbejdsplads fik vi indarbejdet.
 
Anita er meget lydhør overfor ønsker og det er absolut ikke hendes mål at eksisterende inventar skal udskiftes.
 
Jeg kan varmt anbefale at lade Anita udarbejde forslag til din indretning, om det er eksisterende eller nye rum. Jeg kontakter gerne Anita igen, både erhvervsmæssigt og privat.
 
Gunilla Pedersen
Juelsminde VVS og Blik ApS

“Vores behov var, at skabe plads til flere medarbejdere”

Vi er en organisation i vækst og under forandring. Vi havde derfor brug for at få skabt plads til flere medarbejdere og få en indretning, der understøtter den ønskede samarbejdsform bedre end de eksisterende enkeltmandskontorer gjorde det. Og vi havde brug for en, der både kunne deltage i en intern proces og samtidig lave et helt konkret forslag.
 
Anita var præcis personen vi havde brug for.
Efter samtaler med ledelse, dialog med medarbejdere og observationer i vores kontorer, kom hun med et forslag til ny indretning, som vi etapevis er i gang med at etablere.
 
Vores behov og ønsker opfyldes fint i de nye større kontorlokaler, hvor alle nu ”pludseligt har kolleger”!
 
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Anita, og er ikke i tvivl om hvor vi ringer hen næste gang!
 
Birger Lauersen
International Chef
Dansk Fjernvarme, Kolding

Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)
Få min e-bog om hygge

Tak fordi du kiggede forbi

Før du smutter...

...må jeg så forære dig min e-bog:

"7 tips, der gør dit hjem hyggeligt i en håndevending"

Skriv dig op i dag, og få e-bogen så snart du har bekræftet din mail. Efterfølgende sender jeg dig inspirerende nyt omkring indretning.
(der kan godt gå lidt tid, før bekræftelsesmailen kommer)