At tænke indretning erhverv er logisk for mig. En optimal indretning ind på arbejdspladsen er givende for alle parter. Derfor arbejder jeg selvfølgelig også med erhvervsindretning.

Da arbejdspladser ikke er helt så personlige som et hjem, er det lidt anderledes. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke skaber personlighed i virksomheden, for det gør jeg. Der er bare flere forskellige aspekter i en virksomhed end i det private.

Vi tilbringer alle meget tid på arbejdspladsen og derfor er det essentielt at vi trives der.

Medarbejdere der trives:

Er du arbejdsgiver og ønsker at gøre noget godt for din virksomhed, så book et GRATIS møde hvor vi afstemmer forventninger og ser om kemien passer.

Læs mere på IDESIGNerhverv.dk

og hør hvordan netop din virksomhed kan optimeres så alle får en lettere hverdag – med større overskud.

“Et mødelokale vi kan være stolte af!”
Vi havde et mødelokale, der ikke fungerede, da det blev i for høj grad brugt til opbevaring. Vi ønskede os et mødelokale, vi kunne være stolte af og som ville støtte os i idéudvikling og workshops med kunderne. Anita gjorde meget ud af at sætte sig ind i vores behov og forretningskoncept. Det endte ud i en udførlig rapport samt forslag til eksekvering. Vi er meget glade for resultatet.

Mette Stormes, Grafisk Designer
Vejle

“Anita er ikke som de andre…”
FysioDanmark Vejle skulle have nyt udtryk, i forbindelse med sammensmeltning med andre klinikker i FysioDanmark. Samtidig havde vi en tanke om at lave vores virksomhed mere proffessionel og samtid funktionel for brugere (ansatte som kunder).

Igennem vores dialog med Anita, hendes analyser og grundige manual som hun udfærdigede til os, har det været let at ændre lokalernes udseende. Hun fanger mange “bløde” værdier og får dem konverteret til brugbare instrukser til os der skal udarbejde udtryk.

Hendes hjælp med at finde de rigtige ting (lamper, skærme etc) gjorde at vi ikke skulle finde ting selv men bare bestille. Vi fik enormt meget hjælp i den udarb ejdede manual og kunne i vores eget tempo ændre på virksomhedens design og selvom vi indimellem ikke selv kan se hvad en ide kan bidrage så virker det bare når vi maler, hænger lamper op osv…

Vi kan varmt anbefale Anita til andre der vil have hjælp til ændringer i design og ligende. Hun er ikke som andre, vi oplever det virkelig betyder meget for Anita at de forslag hun kommer med, virker for os og ikke bare er en smart ide.

Tak for hjælpen Anita, det bliver ikke sidste gang

Kristoffer Davey Dalsgaard
Fysioterapeut DipMPT, Ejer FysioDanmark Vejle
fysiodanmarkvejle.dk