Vi gør det for sjældent

Laver et garderobetjek for tøj der godt kunne komme videre i systemet. Det er ligesom med alt andet, at det hober sig op indtil skuffen ikke kan lukkes mere eller der ikke kan presses så meget som én bøjle mere ind på bøjlestangen. Jeg vover igen den påstand, at det er helt normalt. Og at det sker i rigtig mange hjem.

Også hos mig. Indrømmet!

Da jeg for nogle uger siden – lige efter jeg havde sendt min bog: Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide i trykken, igen havde besvær med at hænge tøj på plads på bøjlestangen, besluttede jeg mig for at tage tyren ved hornene.

Bare bøjlestangen.

Det virkede overskueligt.

skab_der_bugner
Min bøjlestang er den nederste. Jeg besluttede at tage det fra en ende af. Det var ikke så slemt.

Bare 10 minutter…

Og det var det også. Det tog under 10 minutter at gennemgå den meget tætpakkede 92cm lange bøjlestang. Dybest set vidste jeg jo godt hvad der skulle ud. Alt det jeg ikke har brugt det sidste års tid.

resultat_toej
Resultat af ca. 10 min. sortering. Skøn fornemmelse og slet ikke svært. Måske du skulle prøve?

Væk med det.
Skøn følelse.

Jeg blev helt overrasket over, hvor meget jeg kunne fjerne. Og så på så kort tid. Så var det bare i en sæk og klar til at komme til genbrug.

Ikke engang svært.

2 kr. pr. kilo til Malawi

Har du et projekt: Kærligt Garderobetjek, så kan det være det er nu du skal sætte ind. I hvert fald hvis du både trænger til at give dig selv lidt luft og samtidig give noget til andre. Bilka kører i ugerne 41-44 et indsamlingsprojekt, hvor du ud over at give tøj til nogle der trænger, giver en skilling. Ikke fra din pung, men Bilkas. De giver 2 kr. til projekter i Malawi for hvert kilo tøj og sko du kommer med. Udover det er du med i en lodtrækning om et gavekort til at købe mere tøj for. Er det en gulerod for dig?

 

Skal du have et kærligt spark?

Trænger du til hjælp med at rydde op, så er jeg sikker på at du kan finde tips til det i min nyligt udkomne bog: Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide. Her er et afsnit om, hvordan du sorterer dit tøj og ender ud med det du rent faktisk bruger.

Bestil den med det samme og kom i gang. Også med så mange andre steder i dit hjem. Du vil blive overrasket over, hvilken energi du bliver beriget med når du først får taget hul.

…Og hvem kunne ikke tænke sig lidt mere fritid til at gøre de ting man synes er sjovt 🙂

Måske du også lader dig inspirere og hopper med op win-win-vognen 😉

De kærligste hilsner

 

Vil du holdes til ilden, med orden og oprydning?
Så kig lidt nærmere på hvordan – LIGE her