24. april 2013 Af Anita

Jeg har lige modtaget nogle skønne billeder fra nogle glade kunder som fik indretningshjælp til deres stue for nogle måneder siden. Selvom jeg har set ændringerne for mit indre blik, er det altid dejligt at se det færdige resultat, og ikke mindst at høre hvordan familien trives med ændringerne og om de er tilfredse med dem.

Udgift: Vi flyttede møblerne!

I dette tilfælde, handlede det kun om at flytte rundt på møblerne hvilket gjorde en kæmpe forskel for stemningen i stuen. De samme møbler blev brugt og….kunden fik en ”ny” stue.

Jeg elsker bare, når det er små ændringer der giver en stor effekt!

At få sofaen placeret et trygt og rart sted hvor det er muligt at slappe af og nyde en god bog eller en film, er alfa og omega i ethvert hjem. Kan man ikke slappe af i sin egen stue, hvor skulle man så gøre det? Skal vi trives optimalt og lades op til nye udfordringer er indretningen et godt sted at starte. Har du et hjem der nærer dig, giver dig ny energi og som du føler dig tryg i, er du virkelig godt kørende. Det er en god base!

Hjælp til selvhjælp

Hvis ikke du har det store overskud, altid er træt og aldrig når det du gerne vil, skal du måske se dig omkring i dit hjem. Roder det? Er blomsterne visne? Har du mange uafsluttede projekter? Alt dette påvirker dig med en negativ energi. Den kan være svær at vende, men foråret er den årstid hvor du lettest kan gøre det. Her er det nemlig at alting spirer og grønnes, blomster springer ud og du får noget gratis energi foræret af naturen.

Ønsker du forandring, så sæt dig i en stol i haven eller et andet sted i naturen. Tænk på dit hjem og hvad du gerne vil ændre. Skriv et par ting ned – og før dem ud i livet når du kommer indenfor, og nyd at du har fået det gjort! Tager du én bid ad gangen, så ender du jo med at få meget fra hånden.

Vigtigt er, at du ikke sætter dig større mål end du kan overskue – så kommer du nemlig tilbage til start i stedet for at komme i mål!

Jeg håber at du har fået mod på at gøre dit hjem til et sted der giver dig energi og overskud.

Måske min bog: Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide kan hjælpe dig

Må du have en rigtig dejlig forårsdag

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner