IDESIGN boligindretning

Få Anita's foredrag

Din indretningsdesigner

Som indretningsdesigner har jeg mange års erfaring i at skabe hverdagsglæde!

Skabe hjem, som er skræddersyede til de mennesker der skal bo i dem. Min store passion er at få det enkelte hjem til at fungere – både visuelt og funktionelt – så det afspejler beboerne.

 • Min baggrund er salg og viden omkring møbler, tæpper, gardiner og maling.
 • Min veludviklede intuition
 • Min forståelse af mennesker og deres behov
 • Min evne til at lytte
 • Min viden om, hvordan omgivelserne påvirker os (Neo Feng Shui)

Jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe dig videre med din indretningsudfordring.

Har du lyst til at få besøg af mig, så kontakt mig og vi finder et tidspunkt der passer os begge.

 • Om Anita

  Jeg er uddannet indenfor interiør. Møbler, tæpper, gardiner og maling. Har flair for at skabe personlig indretning med stemning. Jeg er født vestjyde, så er også beriget med en god portion sund fornuft og er meget realistisk. Ingen idéer bliver overladt til dig, hvis jeg ved, at du ikke kan komme i mål med dem.

  Jeg er uddannet Neo Feng Shui konsulent og bruger nogle stærke værktøjer herfra, for at skabe den rette balance og harmoni i et rum.

  Siden 2003 har jeg professionelt givet gode råd omkring indretning af boliger og virksomheder.

  Mit hjerte har været med i hvert eneste projekt jeg har lavet. Jeg kan slet ikke lade være. Det er en del af min personlighed.

 • Arbejdsmetoder

  Min indretning er bygget op omkring dels min erfaring og flair for at få tingene til at se godt ud, og dels min viden – via Neo Feng Shui – om hvordan omgivelserne påvirker os, og hvordan vi kan bruge dette på en konstruktiv og nærende måde.

  Jeg er nærværende i mit arbejde. Elsker at hjælpe mennesker med at optimere deres omgivelser så de støtter dem mest muligt og bliver harmoniske at være i. Resultatet heraf er en større livskvalitet samt glæde og overskud i hverdagen.

  Du bestemmer budgettet for dit projekt, og så skabes idéerne ud fra det.

  Små ændringer kan skabe stor effekt.

 • Har du brug for hjælp?

  Det er af stor betydning for dig og din hverdag, hvordan dine omgivelser fungerer.

  Er der kaos, rod i systemerne, ufærdige projekter og ting der aldrig bliver fulgt op på? Jeg tror næsten du kan mærke, hvordan det tager pusten fra dig. Det er ikke et nærende miljø at være i – hverken privat eller på arbejdsfronten.

  Du kan bestille indretning i dag, og snart vil du være på vej videre med dit indretningsprojekt.

  Prisen er 1.999,- for 1½ times indretning

  Her får du et væld af idéer til at gøre dit hjem mere hyggeligt, funktionelt og personligt. Du kan få sparring på de spørgsmål du måtte have og i en god dialog finder vi den røde tråd til dig. så du bliver klædt godt på til at klare indretningen på egen hånd.

  Kørsel på 300,-/time kommer altid oveni.

  Flere timer kan tilkøbes for 895,-/time

 • Må man have nips?

  Det kan du tro! Lige alt det du vil. Hvis altså det virkelig betyder noget for dig.

  Du skal have det i dit hjem som betyder noget for dig. Det der gør dig glad og i godt humør. Modsat, skal du skille dig af med ting der giver dig dårlig energi, for de gør ikke noget godt for dig. Så er det bedre at give tingen væk eller smide den ud.

  Livet igennem har vi brug for forskellige ting, og vi bliver også “færdige” med ting. De kan betyde rigtig meget for os det ene år, og det næste kan vi ikke begribe hvorfor vi nogensinde har købt det. Det kaldes forandring – og det er helt normalt.

  Mit kursus: Rette Plads kan hjælpe dig med at få sat prikken over i’et i din indretning.

 • Her bestiller du hjælp!

  Er du klar til at der skal ske noget?

  Så kan du ringe eller skrive til mig. Du er velkommen til at ringe og få en snak om dit projekt, hvis det føles godt for dig. Det er der mange der gør, inden de beslutter sig endeligt.

  Du er meget velkommen!

  Klik på feltet herunder og du kommer direkte til kontaktsiden

Det hele startede...

Det hele startede...

“I 2002 dukkede et kursus op i Neo Feng Shui. Det var interessant. Her fik jeg svar på hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde – og hvorfor det virkede. Guldkorn – sikke en gave at få sat ord på det jeg kunne og gjorde. Jeg var nødt til at vide mere og tog uddannelsen som rådgiver i 2003.”

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner

Siden har jeg fortsat med være nysgerrig på omgivelserne. Hvad de gør ved os og hvordan vi kan bruge den viden til noget konstruktivt. Det er en evig lære og jeg er taknemmelig for, at jeg har så mange gode erfaringer i min rygsæk, som jeg dagligt gør brug af hos mine kunder.

Når du begynder at få omgivelserne til at arbejde med dig – i stedet for imod – så sker der noget. Alting letter og du får mere energi og overskud i hverdag. Til at gøre lige præcis dét, du gerne vil.

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.

“Vi tog den rigtige beslutning, da vi fulgte Anitas forslag”

Vi valgte at følge Anitas forslag til farver i alle rum, ligesom alle de øvrige forslag blev fulgt punktlig, selv om vi ikke i første omgang fandt farvevalget helt efter det, vi havde forestillet os. Efterfølgende kan vi konkludere, at det var rigtig godt vi tog den beslutning.
Vi bliver mere og mere glade for Anitas valg, og mange der kommer i huset er begejstrede for resultatet.
 
Zennia og Hans, Jelling

“Vi fandt den røde tråd sammen med Anita”

Vi er utrolig glade for Anitas professionelle hjælp som gav os “en rød tråd” at gå frem efter og som nu har givet os en mere harmonisk indretning.

Vi har oplevet en usædvanlig god service, hvor Anita på en professionel måde har formået at gå ud over sin egen personlige smag til fordel for vores.
 
Flemming Julsgaard og Mona Kristiansen
Brande