Al det postyr omkring Black friday fik mig til at reflektere over ordet Black, som jo betyder sort.

I indretningen er den sorte farve altid at finde et eller andet sted. I større eller mindre grad.

Den sorte farve er så populær, da den er dejlig neutral og dermed ikke “støder” nogen.

Den er praktisk, for alting passer til sort. Den går man aldrig fejl af. Der er en grund til, at de fleste sofaer sælges i sort eller koksgrå. Det er en større investering, og her prøver man sig ikke lige frem med en grøn eller orange. Selvom det kunne give stuen et fantastisk energiboost.

Det vil blive en bekostelig affære, hvis man fortrød.

Lækre rosa nuancer med et feminint touch.

Heldigvis kan den sorte sofa piftes op med tæpper, puder og nips i nogle farver du kan li’. Der er nærmest frit valg på alle hylder.

Den er lidt hård, den sorte farve

Den sorte farve fremhæver de lysere farver og giver dem mere liv.

Vel er den sorte farve praktisk, men på nogle virker den lidt hård og kold. Hvis du også har det sådan, så er du nok til en varm grå eller over i de brunlige nuancer. De er mere imødekommende (ja, det synes jeg godt en farve kan være) og virker mere hyggelige i sig selv. Så kræver det ikke så meget af tingene omkring, for at få den rette stemning. Hvis du vil lære mere om det med at skabe den rette stemning, så er kurset Balancekunst  måske noget for dig?

Jeg garanterer at du får meget lettere ved at finde ud af hvilke farver og materialer du skal vælge til dit hjem.

Se hvordan de varme og brunlige nuancer bløder den sorte farve op.

Flere nuancer

Den sorte og hvide farve er kontraster og blander du kun de to, får du en hel stribe af rene grålige nuancer. Det bløder lidt op på den sorte farve når den bliver tilsat lidt hvidt. Dog kan det ikke gøre den varm på nogen måde. Der er du nødt til at have lidt gult eller rødt i. Det kan give et helt andet udtryk.

Hvis du ønsker et hjem med ro, hygge og tryghed, så skal du have andet end blot hvidt, sort og rene grå nuancer. Jeg tror godt du kan mærke det, hvis du tænker efter.

Kast dig ud i at male en væg i en farve, sprælle lidt på malerier, puder, tæpper og nips – det vil berige dig med energi og glæde, som du måske ikke havde drømt om.

Ofte skal der ikke så meget til, blot det er det rette.

…og husk lige hvad grønne planter kan gøre ved et rum, ikk’.

Har jeg så slet ikke et tilbud til dig?

Jo…selvfølgelig har jeg det.

Hvis du vil blive bedre til “det med indretning” og forstå, hvordan det hele hænger sammen, så har jeg lavet kurser her til dig. Det indeholder også en BONUS om gardiner – faktisk 1½ times viden om, hvilke gardiner der passer ind hvor.

Du får begge kurser for 999,-

Og sparer 299,-

+ du får en ekstra BONUS som er GRATIS hjælp fra mig til din indretning.

Når du har taget kurset, så må du stille mig ét spørgsmål vedr. din indretning, som jeg så svarer dig på. Du sender mig tekst, billeder m.v. så jeg næsten føler at jeg er der selv.

Læs mere om kurset her

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din indretning. Når du har taget kurserne “taler vi samme indretnings-sprog”.  Du vil forstå den dybere mening med det jeg fortæller dig du skal gøre. Det giver dig et stort forspring.

Kurserne er dine for altid – og jeg ved, at du vil kunne bruge denne viden resten af livet.

Jeg ønsker dig en lækker Black Friday
– og husk nu ikke kun at købe sorte ting til dit hjem 😉

Kærligst

Anita

Følg mig på min Blog om bolig

Få mit inspirationsbrev + Min inspirerende lydfil GRATIS – IDE:SIGN’s Nyhedsbrev