Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Kunsten at købe den HELT rigtige gave…

Måske er du allerede færdig med at købe dine julegaver? Eller også er du knap begyndt? Det er – i hvert fald for mit vedkommende – noget af det hyggeligste ved Julen, dét med at købe julegaver. At finde på noget, som andre kan bruge og få stor glæde af.

julegave_kort_idesign.dk.jpg

Med fare for at lyde overskudsagtig, så har jeg – godt belært af min søster – vænnet mig til at skrive ned i løbet af året, hvis nogen i familien nævner noget de godt kunne bruge. Ofte er det disse ting de ikke husker når ønskesedlen skal skrives, men som de sætter stor pris på, hvis det ligger under træet – eller for den sags skyld bliver givet til fødselsdag. Gaver som vi ikke har ønsket men som man lige står og mangler, er da den største overraskelse.

Oplevelser er ved at stå på manges ønskesedler i dag. Vi har jo midlerne til at købe hvad vi mangler, så ønskerne er ikke så mange. Men oplevelser er noget vi alle sætter pris på. Noget vi kan gøre sammen med nogle vi holder af og som giver os en speciel følelse i maven.

At få en indretningsdesigner som mig på besøg i sit hjem, kan også være en stor oplevelse. At finde ud af, at de møbler man har kan “puzzles rundt” så de pludselig får et andet udtryk, og det føles som om man har fået en ny stue, er en oplevelse der holder – også i tiden fremover. Måske er det det, du skal give til “den der har alt”? Gavekort til indretningshjælp finder du her

juledekoration_kort_idesign.dk

Det kan nås helt indtil sidste øjeblik, da jeg kan maile dig gavekortet.

Ha’ nogle dejlige decemberdage med masser af lys og hygge

Anita 
Indretningsdesigner med helheden som speciale

P.S. Book et GRATIS foredrag i foråret 2015

Hvis du har lyst til at samle min. 20 personer, så kommer jeg gratis og holder foredrag for jer. Læs mere her

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.