IDESIGN Julekalender med grøn baggrund, kogler og glimmer

Vil du ønske, at din indretning var lidt mere spændende?

Mere kreativ og personlig? Sådan så du ville nyde at være her, være stolt af at invitere gæster (mon ikke der kommer mange af dem i december) og hver dag tænke: “Hvor er jeg taknemmelig for, at det her er MIT hjem”.

Forestil dig en december med dét her:

Tager det lang tid hver dag?

Det korte svar er: Nej, det gør det ikke

Den daglige video er omkring 3-5 minutter hver dag, så det er noget du kan nyde til morgenkaffen eller mens du gør dig færdig på badeværelset. 

Det der vil fylde mest er nok, at du går og tænker lidt over, hvad du kan flytte rundt på, forandre og lave om. For det meste er det små ting, så du hurtigt kan se en effekt. 

Men du skal ikke være bange for, at du mister en masse tid til at “jule” – det kan du sagtens alligevel

Hyggekaffe med tæppe og bog

Du har evig adgang til alle 24 videoer i julekalenderen

Når de 24 dage er gået, så har du fået en masse viden, som du kan bruge resten af livet, når du skal indrette dit hjem. Den viden du får er nemlig grundlæggende, og derfor bliver den aldrig for gammel. 

Du har selvfølgelig ubegrænset adgang til kalenderen efter de 24 dage. så du kan bruge juledagene (og den mørke januar måned) til at få set de videoer du måske ikke nåede, eller som du gerne vil gense. 

Julekalenderen er lavet til dig som:

…og selvfølgelig fordi jeg véd, at det kan give dig større livskvalitet at have et hjem der er harmonisk, funktionelt og personligt på samme tid. 

Skal jeg så skifte en masse ud, Anita?

Ikke tale om, du skal. 

Som udgangspunkt skal du bruge det du har, men det kan da godt være, at du bliver inspireret til at finde en ting eller to der vil være optimal enten at indkøbe eller skrive på ønskesedlen til jul. Det kan vi ikke holde for, men som i store træk, så er vi på genbrugs-omforandring-uden-omkostninger-vognen. 

 

Jeg glæder mig til at inspirere dig

Min mission og passion er, at hjælpe mennesker til at blive mere glade for deres hjem. 

Det gør jeg både gennem indretningsbesøg og kurser, og nu også gennem denne julekalender, som giver dig en masse tips og idéer til, hvordan du kan forandre og forny hjemme hos dig selv. 

Med mine 20 års erfaring som selvstændig indretningsdesigner øser jeg ud til dig, af en masse viden i denne julekalender – og jeg glæder mig. 

Du kan blandt andet glæde dig til:

Julekalenderen koster mindre end et enkelt fejlkøb

Du får virkelig mange idéer til dit hjem – til mange forskellige rum. Jeg er nærmest gået helt amok med at dele ud, og du får også nogle GRATIS bonusser med – samt en julegave d. 24. december, der overstiger prisen på julekalenderen. 

Din pris på julekalenderen er

Kr. 299,-

Hvad vil du ellers kunne få for kr. 299,-

Ikke meget der kan forandre dit hjem i samme grad, men du kan fx få det her: 

Julekalenderen her giver dig holdbare idéer til din indretning, og viden du altid vil kunne bruge, og faktisk vil den spare dig for penge i det lange løb, da du bliver klogere på, hvad du helt specifikt skal købe, for at det fungerer.   

Når du har trykket på en af de røde knapper, sker der det her:

Betalingsfelt

Du skriver dig op med navn og mailadresse, betaler med dit kreditkort, og så er du klar til at komme i gang med
julekalenderen d. 1. december.

Kvittering for dit køb

Når du er skrevet op modtager du en mail (kvittering) med dit køb som bekræfter, at du kan forvente at blive inspireret hele 24. dage i december måned. 

1.december sker det

Hver morgen kl. 6.00 fra d. 1. -24. december modtager du en mail med dagens video. Det er også muligt at se tidligere videoer i kursusmodulet (du får et link)

Er du i tvivl om du skal købe julekalenderen?

Så kan du overveje, om du i det hele taget har lyst til at forandre noget i dit hjem. 
Måske er du slet ikke klar til forandring – endnu?

Så skal du selvfølgelig ikke købe den, for så får du ikke noget ud af den. 

Men hvis du overordnet gerne vil...

Så vil jeg ikke mene, at der er noget at betænke sig på

Stadig i tvivl? - så ring til mig

Så synes jeg vi skal tage en snak, os to. 

Jeg er altid til at få fat på enten på telefon eller på mail – og du skal vide, at du her hjertelig velkommen til at kontakte mig. Det vil glæde mig, at få en indretnings-snak med dig – og det er ganske uforpligtende. 

Find mine kontaktoplysninger her

anita_medslojfe

Anita Broberg-Jepsen
Indretningsdesigner & Stemningspilot