Her kan du se Anitas mission med indretning
Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Gratis tips til din indretning

Udgivet 18. februar 2014 af Indretningsdesigner Anita Broberg-Jepsen

Man har et standpunkt til man tager et nyt…

Da jeg startede som indretningsdesigner for 11 år siden, bestemte jeg mig for, at jeg aldrig ville give noget væk uden at få betaling for det. Det er jo godt at have nogle principper, men jeg blev ret tidligt prøvet af.

Min læremester i Neo Feng Shui spurgte mig på et tidspunkt om jeg ville tage et foredrag for hende, da det lå i mit nærområde. Jeg fik ikke noget for det, men det skulle også kun vare ½ time. En indre kamp udspillede sig, da jeg jo havde mine principper. Efter lange overvejelser bestemte jeg mig for, at tage udfordringen op. Det endte med at blive til 2 x ½ time, da der var over 100 tilhørere til det første og da der ikke kunne stuves flere ind i lokalet. En fantastisk fornemmelse at der var så mange der ville høre om min måde at lave indretning på.

Gratis.idesign

Det kommer tifold igen

At bryde mine principper dengang gav en god grobund for min virksomhed samt at overveje en ekstra gang, når jeg bliver spurgt. Den dag i dag har jeg stadig kunder fra det foredrag, og flere af dem, har jeg indrettet for gentagne gange.

I de mellemliggende år har jeg selvfølgelig taget betaling for mit arbejde, ellers ville jeg ikke kunne eksistere, men når jeg får et tilbud om at give noget gratis, mærker jeg altid efter om det føles rigtigt i maven. Den første indskydelse er som regel altid den rette – det er den der kommer inden man kobler hjernen til, og begynder at tænke rationelt.

Mød IDE:SIGN på Vejle Messen 22.-23. februar 2014

Mød IDE:SIGN på Vejle Messen 22.-23. februar 2014

En snak om indretnings-udfordringer

I den kommende weekend d. 22.-23. februar 2014 har jeg en stand på Boligmessen i Vejle, hvor jeg tilbyder at man kan komme og få gratis indretningstips. Man kan medbringe billeder eller en tegning og få lidt feedback på, hvad der kan ændres for at skabe forandring i boligen. Det kan også være en udfordring i hverdagen som man gerne vil have en løsning på. Alle spørgsmål er velkomne – og jeg håber at mange benytter sig af tilbuddet, og finder ud af, at jeg som indretningsdesigner ønsker at skabe rum som passer til de mennesker der skal bo i dem og som passer til deres pengepung. Læs evt mere på www.idesign.dk

Har du lyst til at besøge messen eller kender du nogen der har, så kan I printe Gratis gæstekort her.

Jeg glæder mig rigtig meget til at inspirere dig

Idesign.signatur

 

 

 

 

 

Spor tilbage til din side

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.