3 kurser i en pakke, hvis du skal sælge dit hjem eller blot vil opgradere det du har

Kunne det her være dig?

Når dit hjem skal sælges, skal det nærmest “tale” til køberne. De skal føle, at det er et hjem med muligheder, godt lysindfald, masser af plads, lækre detaljer og meget mere.

Et hjem, de kan se sig selv bo i – så de beder om slutsedlen og køber.

Der er flere ting der kan forstyrre en købers blik. Noget, i dit hjem som du holder af – måske ligefrem elsker – kan køber slet ikke kan abstrahere fra, når der kigges billeder på nettet.

Det kan resultere i, at de blot klikker væk fra huset (selvom måske både pris og beliggenhed var ok) og søger andre steder. Og dermed bliver dit hus ikke solgt.

Derfor har jeg lavet denne Gør-det-selv-pakke til dig, der gerne vil gøre dit hjem klar til at blive vist frem. Både på billeder og til fremvisninger.

Du får en masse idéer til – og viden om – hvordan du kan gøre dit hjem salgsklart. Og husk lige på, at du erhverver dig en viden, som du også får stor glæde af i dit nye hjem. Resten af livet, faktisk.

Gør-det-selv-pakken er til dig der:

Rod i dit hjem

Rod er meget forstyrrende for køber, når de skal se på et nyt hjem. Det er forholdsvis til at gå til for dig, og jeg anbefaler klart at du gør det FØR du får taget billeder til boligsiden. At investere lidt tid her, er givet virkelig godt ud.

 

Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide hjælper dig til at få styr på dine ting og få ryddet op og ud. Noget du jo alligevel skal til, når du flytter til din nye residens.

 

Så er det bare endnu en gevinst, hvis det er medvirkende til, at du får et hurtigere salg.

 

Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide online udgave har en værdi af 99,-

Hold orden - bogen

Førstehånds-indtryk

Køber fanger alle mulige signaler, når målet er at finde det nye drømmehjem. Her kan en beskidt postkasse, en uklippet hæk, en lang græsplæne, store mælkebøtter, (find selv på flere) være med til at skæmme førstehåndsindtrykket af boligen.

 

Chancen for, at dit hjem ryger i “måske-bunken”, er også stor.

 

I kurset: Indret dit hjem udefra får du en masse gode idéer til, hvordan din bolig ser attraktiv ud for køber. Du vil opleve, at det er små ting (som ikke tager lang tid at udføre) men som har stor betydning for oplevelsen af din bolig.

 

Kurset: Indret dit hjem udefra har en værdi af 299,-

Indret udenfor dit hjem - IDESIGN

Ro og overblik

Dine personlige ting kan godt virke forstyrrende på andre. 

Det kan være den måde dine står i vindueskarmen, måden du har hængt dine billeder op på, mængden af puder du har i din sofa, små ting som du ikke selv ser længere, men som en køber vil spotte “mettevuns” og som gør, at det bliver svært for dem at være helt objektive.

Kurset Nips og Nusseri hjælper dig til at få dit hjem til at se lækkert ud. Du får – gennem både videoer og tekst – en masse viden om, hvordan du skaber overblik over dit nips, får billedvæggen til at fremstå rolig, arbejder med højder, afstande og meget, meget mere. Et virkelig brugbart kursus, som du kan begynde at bruge med det samme og se resultater.

Kurset Nips og Nusseri har en værdi af 299,-

Nips og Nusseri - stage med 3 lys

Du sparer Kr. 194,- og kan komme i gang med det samme

Kr. 500,- svarer nogenlunde til investere i...

Et elektrisk varmetæppe

Som kan holde dig lun, når der er skruet ned for varmen eller når det er hundekoldt udenfor

En oppustelig flåde

Til at dase på i poolen, når du holder fri og bare skal nyde livet.

En VW julekalender

Total nostalgi at kunne åbne denne julekalender hver dag inden jul og samle en hel bil

Men det gør hverken

dit hjem mere salgsklart eller får ryddet op i skuffer og skabe,så dit hjem bliver mere let at være i – og se på. 

Eller…

Giver dig nye idéer til, hvordan du nu – og for altid – kan sætte dit nips lækkert an, hænge dine billeder, tips til din reol, til at hænge dine billeder og vælge sofapuder – både antal og farver.

 

For blot at vælge nogle få af de ting, du får ud af at investere i denne pakke.

 

Jeg er din underviser

Med mere end 20 års erfaring i indretning, og en stor viden om omgivelsers påvirkning på os mennesker, har jeg lavet pakken til dig, som giver dig mulighed for at optimere dit hjem – om det skal sælges eller ej. 

Bogen Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide er læsestof mens de to kurser er videoer krydret med forklaringer og billeder der viser dig, hvordan du kan skabe forandringer hjemme hos dig selv. 

Jeg véd, at det gør en forskel, når der sættes fokus på omgivelserne. Små forandringer – der ikke behøver koste en masse, kan være med til at gøre den store forskel. 

Det glæder mig at få lov til at tage dig med ind i denne verden af små detaljer, som du med lethed selv kan mestre, når jeg viser dig hvordan. 

 

Jeg glæder mig til at inspirere dig

Anita
Indretningsdesigner & Stemningspilot

Et billede af din indretningsdesigner

I videoen her fortæller jeg lidt om, hvad du kan forvente dig af pakken

Viden der altid vil bestå

Du kender det sikkert, at når du lærer – eller ser – noget, der er logisk, virker rart og som giver mening, så husker du det. 

Sådan er det med mine kurser. 

Jeg forklarer altid hvorfor tingene skal gøres, og derfor huskes det lettere, og når det tilmed så giver mening, så hænger det endnu bedre ved. Det er også noget af det, mine tidligere kursister siger. 

"Jeg er vild med, at kurset giver plads til mig"


Det overrasker mig til stadighed, hvor nemt det egentlig er at udrette mirakler i hjemmet
- uden det faktisk behøver koste økonomisk.

Jeg manglede tips til placering af nips. Dét har jeg fået!

Bøger. lysestager, planter, lamper, fotos, malerier, puder, plaider og meget mere spiller nu sammen, og marskandiser-kooket er erstattet med harmoni og god stemning. Sikke en forskel det gør at lære om placeringens kunst.

TAK, Anita
Tinenaia har investeret i kurset Nips og Nusseri
Tinenaia Petersen
Har deltaget på kurset Nips & Nusseri

Har du brug for en snak med mig?

Så skal du vide, at jeg rigtig gerne vil ringe til dig. Du skal blot finde en tid i min kalender som passer dig – så ringer jeg dig op. 

Er der ingen tider der passer, så send mig en mail – så finder vi et tidspunkt, hvor det kan passe.