Når dit hjem skal sælges, skal det nærmest “tale” til køberne. De skal føle, at det er et hjem med muligheder, godt lysindfald, masser af plads, lækre detaljer og meget mere.

Et hjem, de kan se sig selv bo i – så de beder om slutsedlen og køber.

Der er flere ting der kan forstyrre en købers blik. Noget, i dit hjem som du holder af – måske ligefrem elsker – kan køber slet ikke kan abstrahere fra, når der kigges billeder på nettet.

Det kan resultere i, at de blot klikker væk fra huset (selvom måske både pris og beliggenhed var ok) og søger andre steder. Og dermed bliver dit hus ikke solgt.

Derfor har jeg lavet denne Gør-det-selv-pakke til dig, der gerne vil gøre dit hjem klar til at blive vist frem. Både på billeder og til fremvisninger.

Du får en masse idéer til – og viden om – hvordan du kan gøre dit hjem salgsklart. Og husk lige på, at du erhverver dig en viden, som du også får stor glæde af i dit nye hjem. Resten af livet, faktisk.

Rod i dit hjem

Rod er meget forstyrrende for køber, når de skal se på et nyt hjem. Det er forholdsvis til at gå til for dig, og jeg anbefaler klart at du gør det FØR du får taget billeder til boligsiden. At investere lidt tid her, er givet virkelig godt ud.

Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide hjælper dig til at få styr på dine ting og få ryddet op og ud. Noget du jo alligevel skal til, når du flytter til din nye residens.

Så er det bare endnu en gevinst, hvis det er medvirkende til, at du får et hurtigere salg.

Hold Orden – en omsorgsfuld oprydningsguide har en værdi af 139,-

Billede af en omsorgsfuld oprydningsguide

Førstehånds-indtryk

Køber fanger alle mulige signaler, når målet er at finde det nye drømmehjem. Her kan en beskidt postkasse, en uklippet hæk, en lang græsplæne, store mælkebøtter, (find selv på flere) være med til at skæmme førstehåndsindtrykket af boligen.

Chancen for, at dit hjem ryger i “måske-bunken”, er også stor.

I indretningsguiden Kom Ind – med god energi får du en masse gode idéer til, hvordan din bolig ser attraktiv ud for køber. Du vil opleve, at det er små ting (som ikke tager lang tid at udføre) men som har stor betydning for oplevelsen af din bolig.

Kom Ind – med god energi har en værdi af 299,-

Bog som handler om det førstehånds-indtryk man får, når man kommer til dit hjem

Ro og overblik

Dine ting kan godt virke forstyrrende på andre. Det kan være den måde dine står i vindueskarmen, måden du har hængt dine billeder op på, mængden af puder du har i din sofa, små ting som du ikke selv ser længere, men som en køber vil spotte “mettevuns” og som gør, at det bliver svært for dem at være helt objektive.

Kurset Rette Plads hjælper dig til at få dit hjem til at se lækkert ud. Du får – gennem både videoer og tekst – en masse viden om, hvordan du skaber overblik over dit nips, får billedvæggen til at fremstå rolig, arbejder med højder, afstande og meget, meget mere. Et virkelig brugbart kursus, som du kan begynde at bruge med det samme og se resultater.

Kurset Rette Plads har en værdi af 299,-

Guiden Rette plads - IDESIGN - mere end bare indretning