Jeg viser dig hvordan du får et hjem, som alle i familien kan li' at være i og som fungerer i hverdagen

Må jeg få lov til at inspirere dig?

Det bli’r en god dag

Vi har brug for at finde det positive sind frem i disse dage, hvor Corona-virussen sætter begrænsninger for os på alle mulige måder.

Min tanke med citatet er, at du printer plakaten ud, sætter den evt. i en ramme og hænger den der, hvor du har mest brug for at se den.

Det kan være lige udenfor din seng, over WC’et, i dit køkken, ved dit skrivebord eller et helt andet sted, der er perfekt for dig.

Jeg håber, at den vil give dig et positivt smil på læben hver dag, og give dig til at tænke over, hvad der gør din dag god. Det kan jo godt være, at du kommer til at sætte mere pris på nogle ting, som du ikke tidligere ville have skænket en tanke.

Der er gaver i alt <3

Fra mig til dig – Print din plakat lige her

De kærligste hilsner

Anita <3

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.