Dine persondata

Her kan du læse om, hvordan der bliver taget hånd om dine persondata hos IDESIGN

Dette website er ejet af:

Indretningsdesigner Anita Broberg-Jepsen, 6068 5575, anita@idesign.dk, Rosenvej 22, CVR. nr. 26 90 90 66

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen:

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester du har købt eller kurser du har tilmeldt dig.
  • Levering af nyhedsbreve og blogindlæg: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve og/eller blogindlæg, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb samt øvrige henvendelser.

Kategorier af personoplysninger:

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbrev eller blogindlæg, eller via tilmelding andre steder på nettet f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Direkte fra dig via min kontaktformular på hjemmesiden.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Min databehandler Mailchimp

Behandlingsgundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven

Modtagere:

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • WordPress – til håndtering af dine køb af mine produkter
  • Bambora til betaling af produkter og ydelser
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og blogindlæg.

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve og blogindlæg: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger f.eks. i forbindelse med retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med

Dette kan ske ved henvendelse til:

IDESIGN
v/Indretningsdesigner Anita Broberg-Jepsen
Rosenvej 22
7100 Vejle
Tlf. 6068 5575
anita@IDESIGN.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og/eller blogindlæg, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link nederst i den enkelte mail.

Hvis du ønsker at klage over IDESIGN’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, tlf. 33193200 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

3 ting du ikke vidste om Anita

Anita har - ligesom dig - nogle ting hun har en stor passion for:

- Tv-serien Matador
- En god sovs, gerne med fløde
- At sy tøj og være kreativ med farverne

Hyggelige omgivelser

At skabe et hjem der indgyder til ro og hygge gør menneskene harmoniske. Det giver mindre stressede situationer og mere overskud til at gøre det der beriger dig i livet.

Resultat af dit besøg, Anita?

Du får idéer og sparring på dit indretningsprojekt. Efter mit besøg har du en "køreplan" at gå frem efter. Du får lettere ved at finde de rigtige ting til din indreretning og gøre din indretning komplet.